Gentsestraat 3

Hulst

Prijs op aanvraag

Bekijk meer
Foto's
foto-icon Foto's
plattegrond-icon Plattegronden
brochure-icon Brochure downloaden
foto-icon Video

Omschrijving

Op een van de meest aantrekkelijke locatie van Hulst gelegen staat dit prachtige monumentale pand met uitzonderlijk uitstraling
en een goede staat verkerend!.

Het gebouw bevat 4 langdurig verhuurde objecten, waarvan 2 winkels op de begane grond en 2 appartementen op de 1e verdieping met Zolderverdieping.

Winkelgebied Vestigingsstad Hulst:
Gelegen in Oostelijk deel van Zeeuws-Vlaanderen op slechts 25 minuten van Antwerpen en 20 minuten van Terneuzen/Westerschelde tunnel.

De vestingstad Hulst is een overzichtelijke winkelstad met een prima mix van Nederlandse ketenwinkels en authentieke particuliere zaken in een historische setting.
Winkels en horeca bij elkaar opgeteld zijn er pakweg 200 zaken. Winkelen in Hulst is bovenal sfeervol en lekker.
Daar zorgen de vele cafés, restaurants, ijssalons en broodjeszaken wel voor. Doordeweeks zijn alle winkels standaard geopend tussen 09.00 en 17.30 uur.
Maar iedere zondag zijn in de vestingstad Hulst alle winkels geopend vanaf 13.00 uur tot 18.00 uur.

Indeling units:
Begane grond: Betreft een winkelruimte met magazijn (300m²) en een horecaruimte(Broodjeszaak) met keuken en kelderruimte (80 m²)
1e Verdieping:
2 seperate appartementen, toegankelijk via de centrale hal. Deze zijn keurig ingedeeld en mooi karakteristiek afgewerkt (150m² en 80 m²).
Een appartement is voorzien van een royaal dakterras.Beide appartementen hebben toegang tot grote open zolderverdieping.

Monumentaal object: Het onderhoud en inspectie wordt jaarlijks door de monumentenwacht uitgevoerd.

Een prachtig object om in prortefeuille te hebben op een van de mooiste winkellocaties van Zeeuws-Vlaanderen. Vraagt u naar de rendementen op dit vastgoed!.

afspraak-icon Bezichtiging aanvragen
bieding-icon Bod plaatsen

Kenmerken

Perceeloppervlakte:
500 m2

Locatie