Over ons

Vermeulen Makelaars & Hypotheekadviseurs

Totaaladvies voor jou

Makelaardij en hypotheken op één plek? Dat is de kracht van Vermeulen Makelaars & Hypotheekadviseurs uit Terneuzen. Wij helpen je enthousiast met aankoop of verkoop, maar geven net zo gemakkelijk advies over de juiste hypotheek of verzekering. Voor iedere woonwens bieden wij een oplossing. We ontzorgen je. Daarvoor hebben wij brede expertise in huis. Met korte lijnen en deskundigheid op persoonlijk niveau. Een vertrouwd gevoel vind je ook niet? Totaaladvies noemen we dat. Iets voor jou? 

Reviews
Werkwijze

Team

Ingmar Vermeulen
Register makelaar-taxateur
Ralf Simpelaar
Assistent Makelaar
Hanneke Kuiper-Jansen
Commercieel binnendienst medewerker

Onze rijke geschiedenis

Ons bedrijf heeft een betrouwbare en gekende naam in de regio. Met al meer dan 40 jaar ervaring in vastgoed en financieel advies kan ons familiebedrijf steunen op de juiste expertise om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Vanuit het hart van Terneuzen werd in 1998 door Ingmar Vermeulen het makelaarskantoor geopend. 

Vanzelfsprekend werd het makelaarskantoor direct aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (N.V.M.), een gerenommeerd kwaliteitslabel. De hypotheekadviseurs zijn gaan werken onder een vergelijkbaar kwaliteitslabel, Erkend Financieel Adviseur. 

In 2007 is een bewuste stap gemaakt naar een eigen vestiging aan de Herengracht 7 in Terneuzen. Dit herkenbare voormalig bankgebouw bood genoeg ruimte voor de groei die ons bedrijf inmiddels had doorgemaakt en sloot perfect aan op de extra uitbreidingsmogelijkheden die we voor ogen hadden. 

Naast uitbreiding van de makelaardij en afdeling hypotheken en verzekeringen werd in 2011 een samenwerking opgestart met De Zeeuwsche Kluis. Deze is gevestigd in het gebouw en maakt gebruik van de faciliteiten die het voormalig bankgebouw biedt.

In 2015 kende de afdeling makelaardij een belangrijke uitbreiding in de dienstverlening. Projectontwikkeling werd toegevoegd aan ons bedrijf met uitgebreide kennis op het gebied van nieuwbouw en de (her)ontwikkeling van locaties. Na de succesvolle verkochte nieuwbouwprojecten Het Bastion (2017) en De Kampanje (2020) zijn de makelaars ook volop bezig met het adviseren en verkopen van nieuwe projecten in de regio.

Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn heeft ons kantoor in 2021 een metamorfose ondergaan. Het hele kantoor is uitgebreid verbouwd. Hierdoor werden o.a. meer spreekruimtes gecreëerd en kreeg het kantoor een eigentijdse uitstraling. Hiermee zijn wij klaar voor de toekomst. Met onze uitgebreide dienstverlening kunnen wij u op allerlei vlakken van vastgoed en financieel advies uitstekend adviseren.

Over ons

Wat maakt het financieren en (ver)kopen van een woning ontspannen? Precies: de juiste begeleiding. Wij bieden één platform waar jij met al je woonvragen terecht kunt. Zo hoef je niet talloze afspraken te maken bij verschillende adviseurs. Binnen één organisatie leveren we alle diensten die horen bij jouw woonwens. Of het nu gaat om aankoop, verkoop, financiering of verzekering. Klinkt dat groots? Dat zijn we ook. Qua passie en kennis! Maar in aantal zijn we helemaal niet zo groot. We kiezen bewust voor een compact team. Zo weet jij altijd met wie je spreekt. En intern weten wij ook met wie er gesproken is. Korte lijnen dus, en een persoonlijke benadering. Een geruststellende gedachte, vind je niet? Dat dachten wij ook toen we in 1988 met dit idee begonnen. Het woon- en financieel- totaaladvies dat we sindsdien aanbieden is uniek voor Terneuzen en de rest van Zeeuws-Vlaanderen.

De Zeeuwsche Kluis

Een verzekerd gevoel

Wil je belangrijke documenten bewaren of andere voorwerpen zoals sieraden veilig opslaan? Dan is een safeloket in een zwaarbeveiligde kluis ideaal. Wij bieden deze service aan onder de noemer: De Zeeuwsche Kluis. Voor een vast bedrag per jaar, huur je als klant een loket in de kluis van ons voormalige bankgebouw. Dat kan uiteraard samen met een partner of familielid. Benieuwd naar deze extra dienstverlening? Informeer gerust naar de voorwaarden.

Onze keurmerken

Reviews

quote
Het makelaarskantoor was zeer behulpzaam met alles en legde alles zeer goed uit. Aller vragen zijn kan je ze altijd bellen en ze zijn altijd reuze vriendelijk.
quote
Prima contact gehad met de makelaar. Elke dag updates met betrekking tot de verkoop. Foto's, brochure en aanvullende tips. Alles tot in de puntjes geregeld.
quote
Een erg goede makelaar, we eerder altijd vriendelijk en eerlijk te woord gestaan. Ze zijn altijd bereid om je vragen te beantwoorden.