Werkwijze

Totaaladvies

Totaaladvies; daar staan wij voor! Het is een heel efficiënte werkwijze. Door een volledig pakket aan diensten te leveren, laten we jouw woonwens in vervulling gaan. We stellen samen met jou een duidelijk doel. En als team pakt Vermeulen Makelaars & Hypotheekadviseurs net zo lang door tot het gewenste resultaat bereikt is! Benieuwd hoe dat werkt?

Kijk onderaan de pagina naar de ervaring van dhr. & mevr. Beaufort.

Lees ook onze blogs over het totaaladvies.

Onze werkwijze

Advies begint altijd met een persoonlijke kennismaking. Dat is meestal op ons kantoor in Terneuzen, of in sommige gevallen bij jou thuis. Als we een woning verkopen of taxeren willen we natuurlijk niet alleen jou, maar ook de woning ontmoeten. In alle gevallen gaan we na ons gesprek hard aan de slag. Afhankelijk van jouw criteria stellen we een plan samen. Vaak betekent het dat een combinatie van onze diensten uitkomst biedt. 

Of het nu gaat om een waardebepaling of de (ver)koop van jouw woning; wij helpen je. We doen dat met een team van specialisten. Want voor iedere klus hebben wij een expert in huis. Als makelaar opereren we onder het NVM-keurmerk. Dat betekent dat onze kennis van de huizenmarkt up to date is. De gemeente Terneuzen en andere gebieden in de omgeving? Onze makelaars kennen Zeeuws-Vlaanderen door-en-door. Dat komt goed van pas, ook als je bij ons aanklopt voor een waardebepaling of officiële taxatie. We kunnen huizen goed met elkaar vergelijken en op waarde schatten. Verrichtte taxaties laten we netjes valideren door het NWWI.

Wil je tijdens het aankopen van een woning graag begeleiding bij het afsluiten (of oversluiten) van een hypotheek? Ben je op zoek je naar hulp bij financiering voor de verbouwing van je huidige woning? Of ben je benieuwd of renteaanpassing in jouw geval verstandig is? Wij denken mee. Onze hypotheekadviseur heeft het SEH-keurmerk. Dat betekent dat we onafhankelijk zijn, voor kwaliteit staan en onze kennis up-to-date houden.

Heb je onlangs via ons een woning gekocht en wil je dat graag goed verzekeren? Dat regelen we! Voor vragen over woon-, levens- en andere typen verzekeringen staat er een financieel adviseur klaar. We vragen offertes voor je op bij diverse aanbieders en vergelijken deze met elkaar. Uiteraard doen we dit zonder dubbele belangen. Want jouw wens staat altijd voorop.

Kortom, voor iedere woon gerelateerde vraag hebben wij een oplossing. Dat is reuze overzichtelijk en ook nog eens persoonlijk. Een energiek team van specialisten staat dagelijks voor je klaar. Gewoon in onze one-stop-shop. Ongeacht in welke woonfase jij je bevindt; wij bieden slim advies. Wil je ook eens in gesprek met een van onze adviseurs? Vermeulen Makelaars & Hypotheekadviseurs staat klaar om jou te helpen!

De ervaring met totaal advies van meneer & mevrouw Beaufort

Onze partners

Afspraak maken?

Neem contact met ons op!

Een afspraak maken is gemakkelijk. Je kunt ons bellen, mailen of het formulier invullen. Wil je wat meer informatie? Geen vraag is te gek. Neem dus vooral contact op als je ergens niet uitkomt. Dat is zo gedaan! 

0115 69 40 90
info@vermeulen-makelaars.nl
info@vermeulen-hypotheekadviseurs.nl
Afspraak formulier