Mr. F.J. Haarmanweg 19

Terneuzen

Verkocht

Verkocht
Bekijk meer
Foto's
foto-icon Foto's
plattegrond-icon Plattegronden
brochure-icon Brochure downloaden
foto-icon Video

Omschrijving

Multifunctionele bedrijfsruimte met bungalow woning op ruim terrein op zicht locatie aan rand Centrum Terneuzen.

Deze bedrijfsruimte is in 1999 geheel gerenoveerd en verruimt. Momenteel in gebruik als garagebedrijf met verkoopruimte en woning.

Totaal circa 1000 m² bedrijfsruimte.

Indeling;
Ruime entree via dubbele deur heeft u toegang tot de aangebouwde showroom (aluminium vliesgevel) voorzien van grote raampartijen met HR+ beglazing.
Totaal heeft u circa 400 m² verkoopruimte voorzien van harde vloerbedekking en aan de zijgevel een dubbele schuifpui (5500 cm).
Deze is als volgt ingedeeld;
Baliefunctie/receptie. Showroom, open verkoopkantoor voorzien van schuifpui(circa 40 m²). Afgesloten 2e kantoorruimte met tegelvloer en pantry ruimte(15m²).
Kantine ruimte(13 m²) met aangrenzend toiletruimte. Magazijnruimte (27 m²). Vanuit de showroom heeft u toegang tot de aangebouwde werkplaats.

Werkplaats:
(Totaal 300 m²) voorzien van isolatie (dak/muur), betonnen vloer en verlichtingsarmaturen, gas heater en brede sectionaal deur met hoge toegangsmogelijkheid.
De werkplaats geeft toegang tot het magazijn, open verkoopkantoor en de kantineruimte.

Woning:
(circa 95 m²)
De aangebouwde voormalige bungalow woning (momenteel verhuurd)geeft een ideale mogelijkheid om bij uw eigen bedrijf te wonen of te benutten voor eigen of extern personeel te huisvesten. De woning bevat een woonkamer, keukenruimte, badkamer, bijkeuken en 3 slaapkamers. Voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde en achterzijde van de woning gelegen.
Aan de achterzijde is de tuin gelegen en een vrijstaande garage(kantelpoort/beton).Totaal behoort 395 m² grond bij de woning en omliggend terrein.

Buitenterrein;
Het gehele buitenterrein is voorzien van hekwerk en bestrating. Aan de achterzijde is een deel onverhard en is een eenvoudige loods aanwezig(220 m²).
Totaal 1300 m² verhard terrein.

Locatie:
Zeer goede zicht locatie gelegen direct aan de rotonde met toegangswegen naar centrum, winkelstraat, havengebied, tractaatweg en Westerschelde tunnel.
Door de ideale ligging kunt u hier uw bedrijf vestigen waardoor u dagelijks goed herkenbaar bent door de vele passanten.

Algemeen:
42 Zonnepanelen aanwezig(2015 geplaatst) zowel op de woning als bedrijfsopstal.

afspraak-icon Bezichtiging aanvragen
bieding-icon Bod plaatsen

Kenmerken

Perceeloppervlakte:
4.045 m2

Locatie