Oostelijk Bolwerk 7

Terneuzen

€ 108,- per m2 p.j

Verhuurd
Bekijk meer
Foto's
foto-icon Foto's

Omschrijving

Dit centraal gelegen verzamel kantoren gebouw is in 2018 grondig verbouwd en eigentijds ingericht. Bent u op zoek naar een moderne kantoorruimte maar wilt u niet gelijk vast zitten aan grote kantoorruimten?
Dan kunt u hier kantoorunits huren van 39m² en 45 m² (allen inclusief algemene ruimten) waardoor u uw eigen werkplek heeft maar goede contacten kan opbouwen met medehuurders in het gebouw.
Er zijn diverse bedrijven gevestigd uit diverse branches (zoals uitzendbureau, reclamebureau, administratiekantoor, advocatenkantoor, it-bedrijf).

Gebruik algemene/gezamenlijke ruimten;
De gezamenlijke ruimtes die u deelt zijn onder andere een service balie voor ontvangst van uw bezoekers. De bezoekers kunnen parkeren op het terrein van het gebouw(maximaal 2 plaatsen).
Er zijn 3 spreekruimtes die geboekt kunnen worden afzonderlijk van elkaar.

Faciliteiten:
Keukenfaciliteiten (inclusief keukenapparatuur en koffie automaat) zijn zowel op de begane grond als 1e verdieping aanwezig. Ruime kantineruimte op de begane grond aanwezig.
Op beiden verdiepingen is een printer aanwezig (gezamenlijk gebruik). Wifi voor huurders en bezoekers aanwezig.
Alle units zijn voorzien van airco en verwarming.
toegangsdeuren via digitale tag inclusief alarmsysteem.

Kantoorunits:
Unit nummer 1:
Niveau 1; Aan voorzijde van het gebouw gelegen keurige kantoorruimte met mooi zicht op het stadhuisplein en voldoende lichtinval.
De unit is voorzien van vloerinrichting(pvc), lamellen raambekleding, systeemplafonds inclusief airco unit en verlichting. wanden voorzien van
glasvezel(geschilderd) kabelgoten met electra en data aansluitingen. Afmeting(circa 24 m²/410cm*575cm).

Unit nummer 14:
Niveau 3; Aan voorzijde van het gebouw gelegen werkruimte voorzien van hardevloeren(pvc) systeemplafonds inclusief verlichting en airco cassette
kabelgoot met electra en data bekabeling. Deze unit grenstdirect aan de een openbare kantoortuin met pantry. Afmeting(circa 22 m²/(350cm*625cm).

Werktijden zijn niet gebonden aan kantoortijden. U kunt 24 per dag werken op uw eigen werkplek.

Parkeren:
indien u een eigen parkeerplaats wenst direct voor het gebouw is deze te huren voor € 41,04 per maand.

Contract: gestelde voorwaarden en lengte van het contract zijn bij makelaar op te vragen.

Heeft u interesse om op deze locatie te ondernemen? Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek en rondleiding in dit mooie eigentijdse kantoorgebouw.

afspraak-icon Bezichtiging aanvragen
bieding-icon Bod plaatsen

Kenmerken

Kantoorruimte:
85 m2

Locatie