Schuttershof 2

Terneuzen

€ 245,- p.m.

Bekijk meer
Foto's
foto-icon Foto's
plattegrond-icon Plattegronden

Omschrijving

Bedrijf verzamelgebouw in Hartje Centrum van Terneuzen. Direct omgeving van sluizencomplex, gemeentehuis, waterschapgebouw, Zeeland Seaport en diverse kantoor verzamelgebouwen.

In dit gebouw bieden wij momenteel 4 units beschikbaar te huur aan met totaal 91 m² aan kantoorruimte. Units vanaf 15 m² zijn beschikbaar.

Unit 2: Gelegen op de begane grond aan voorzijde van het gebouw voorzien van airco-unit: 18 m². Unitprijs € 410,93 (incl. servicekosten en BTW)

Unit 4: Gelegen op de begane grond aan de achterzijde van het gebouw circa 20 m². Unitprijs € 342,47 (incl. servicekosten en BTW)

Unit 12: (Per 1-9-2024 beschikbaar) Gelegen aan de achterzijde van de 1e verdieping van het gebouw circa 26 m². Unitprijs € 622,45 (incl. servicekosten en BTW)

Unit 13: Gelegen aan de achterzijde van de 1e verdieping van het gebouw voorzien van airco circa 15 m². Unitprijs € 342,47 (incl. servicekosten en BTW)

Unit 16: Gelegen in het souterrain, extra ruime kantoorunit van maar liefst 40 m². Unitprijs € 671,23 (incl. servicekosten en BTW).

Algemene ruimten:
Er zijn diverse algemene ruimten die behoren bij de te huren units;

Er zijn 3 spreekruimtes die geboekt kunnen worden in het complete pand afzonderlijk van elkaar.
Dit kan via de balie gereserveerd worden.

Er is een kantine/keuken beschikbaar in het souterrain voor alle huurders met daarin een wasbak, koud/warm water, koelkast, magnetron.

Op de 1e verdieping is een kleine keuken/pantry aanwezig met een wasbak, koud water, koffieapparaat.

Parkeren door middel van parkeervergunning of betaald parkeren overdekt of buitenparkeerterrein.
Fietsenstalling. Het gebouw heeft de mogelijkheid om fietsen te stallen in het souterrain.

Wilt u ook ondernemen vanaf deze fantastische centrale werkplek? Neem voor meer informatie contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

afspraak-icon Bezichtiging aanvragen
bieding-icon Bod plaatsen

Kenmerken

Kantoorruimte:
91 m2

Locatie