Eerste woning

Eerste woning

Je bent van plan een eerste woning te kopen. Dat is een bijzondere gebeurtenis! Er breekt een nieuw tijdperk aan in je leven. Tegelijkertijd komt er een hele hoop op je af. Om te voorkomen dat je niet kunt genieten van dit moment, kun je wel wat extra hulp gebruiken. Wij bieden dat gemak! Terwijl jij druk op zoek gaat naar de ideale woning in Zeeuws-Vlaanderen, beginnen wij met het financiële regelwerk. We gaan ervan uit dat je niet over een goudmijn beschikt? Dat betekent dat je aangewezen bent op een bank of andere geldverstrekker. Je hebt een (starters)hypotheek nodig. Iets waar Vermeulen hypotheekadviseurs je als geen ander bij kan helpen! 

Laten we beginnen met een persoonlijke kennismaking. Een woning aankopen begint namelijk met de vraag: wat wil je lenen? En wat kun je lenen? Het antwoord is niet zomaar gegeven. Neem jij de benodigde documenten mee naar ons kantoor in Terneuzen? Dan berekenen wij wat jouw mogelijkheden zijn. We bekijken samen welke hypotheek het beste bij je past. Misschien kun jij wel een hogere hypotheek afsluiten dan je nu denkt. Of wellicht zijn er mogelijkheden voor een starterslening. We vertellen je alles over begrippen zoals hypotheeklasten, aflossing, rente, overdrachtsbelasting en nationale hypotheekgarantie (NHG). Wij hebben namelijk jaren lang ervaring, zowel op het gebied van makelaardij als hypotheken. En dat levert waardevolle kennis op! Informatie die we graag met jou delen in de vorm van persoonlijk hypotheekadvies. Zo zet je de eerste belangrijke stap naar het kopen van je woning!

Wil jij advies over het afsluiten van een (starters)hypotheek?

Plan een afspraak!

Afspraak maken?

Neem contact met ons op!

Een afspraak maken is gemakkelijk. Je kunt ons bellen, mailen of het formulier invullen. Wil je wat meer informatie? Geen vraag is te gek. Neem dus vooral contact op als je ergens niet uitkomt. Dat is zo gedaan! 

0115 69 40 90
info@vermeulen-hypotheekadviseurs.nl
Hypotheek aanvragen