Hypotheek-APK

Hypotheek-APK

Houd jij graag je hypotheekzaken goed op orde? Maar heb je zelf geen tijd of zin om jaarlijks jouw persoonlijke situatie door te spitten? Of laat je dit liever doen door een specialist? Dan heeft Vermeulen hypotheekadviseurs precies wat jij zoekt. De hypotheek-APK hebben we in het leven geroepen om jou te ontlasten. Jaarlijks voeren we een financiële controle voor je uit! Daarin kijken we goed naar jouw hypotheek-situatie én nemen we gerust ook je lopende verzekeringen onder de loep. Raden wij een aanpassing aan? Dan hoor je het direct. Handig, vind je ook niet?

Als je er over nadenkt is het eigenlijk wel vreemd. Je sluit een hypotheek af op het moment dat je een woning koopt. Daarna los je netjes af en verander je niets aan de hypotheek. Tenzij je bijvoorbeeld opnieuw gaat verhuizen. Toch zijn andere verandering in je persoonlijke woon-, werk- of leefsfeer ook van invloed op jouw hypotheek. Hoe klein ook; in sommige gevallen vraagt het zelfs om een wijziging in jouw hypotheek product. Herken je dit dilemma en wil je jouw aanpak verbeteren? Of ben jij iemand die hoe dan ook graag grip op de zaak heeft? Met de Hypotheek-APK blijf je volledig up-to-date. Zonder dat je steeds weer een adviesgesprek hoeft te plannen. De APK kun je namelijk zien als een soort abonnement. Waarbij de hypotheekadviseur van Vermeulen jaarlijks checkt of jouw situatie nog past je lopende hypotheek. Misschien is alles in orde, zo niet dan stellen we een (kleine) aanpassing voor. Uiteraard doen we dat ook wanneer we zien dat je kunt besparen op je maandlasten. Wil je dat we ook naar je verzekeringspakket kijken? We nemen het graag voor je mee. Dat is nu het gemak van ‘totaaladvies’. Bij Vermeulen Makelaars & Hypotheekadviseurs uit Terneuzen vind je kennis van wonen en financiën op één locatie.

Wil jij graag up-to-date blijven met een hypotheek-APK?

Plan een afspraak!

Afspraak maken?

Neem contact met ons op!

Een afspraak maken is gemakkelijk. Je kunt ons bellen, mailen of het formulier invullen. Wil je wat meer informatie? Geen vraag is te gek. Neem dus vooral contact op als je ergens niet uitkomt. Dat is zo gedaan! 

0115 69 40 90
info@vermeulen-hypotheekadviseurs.nl
Hypotheek aanvragen