Onze hypotheken

Onze hypotheken

Een passende hypotheek tegen een aantrekkelijke rente? Dat klinkt als Vermeulen makelaars & hypotheekadviseurs. We zitten niet vast aan een vaste hypotheekverstrekker, dus kunnen voor jou altijd de beste geldverstrekker selecteren. Het resultaat is een op maat gemaakt advies. Geheel passend bij jouw hypotheekwensen; of je nu van plan bent te kopen, verbouwen of verhuren. Onze experts weten je snel, duidelijk en deskundig te helpen.

Tijdens een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Terneuzen vertellen we graag over diverse hypotheekvormen. We leggen je de verschillen tussen geldverstrekkers uit en geven een update over de huidige rentetarieven. Verzamel jij de benodigde documenten vooraf? Dan rekenen we jouw maximale hypotheek, en toekomstige maandlasten snel en gemakkelijk voor je uit. Misschien heb je recht op hypotheekrenteaftrek. Ook dat checken we!

Naast de algemeen bekende annuïteitenhypotheek, lineaire hypotheek en aflossingsvrije hypotheek weten we alles van de starters hypotheek, krediethypotheek, verhuurhypotheek en andere afwijkende hypotheekvormen. Uiteraard worden hypothecaire leningen die wij adviseren door heel Nederland geaccepteerd. Een hypotheek die je afsluit via Vermeulen makelaars & hypotheekadviseurs kun je dus gebruiken voor de financiering van een woning in Zeeuws-Vlaanderen of elders in Nederland.

Vertel ons ook gerust over je woonplannen. Misschien kunnen we je namelijk helpen. Heb je een nieuw woning op het oog maar is de oude woning nog niet verkocht? Een overbruggingshypotheek biedt uitkomst. Praat bovendien eens verder met onze verkoopmakelaar. Heb je jouw droomwoning nog niet kunnen vinden? We melden je graag aan voor onze zoekservice. Ook bieden we begeleiding en ervaring als aankoopmakelaar. Je merkt het: een groot voordeel van Vermeulen is dat onze kennis niet stopt bij hypotheekadvies. Wij denken echt volledig met je mee. Maak gerust een afspraak!

Wil jij graag meer informatie over hypotheekadvies?

Plan een afspraak!

Afspraak maken?

Neem contact met ons op!

Een afspraak maken is gemakkelijk. Je kunt ons bellen, mailen of het formulier invullen. Wil je wat meer informatie? Geen vraag is te gek. Neem dus vooral contact op als je ergens niet uitkomt. Dat is zo gedaan! 

0115 69 40 90
info@vermeulen-hypotheekadviseurs.nl
Afspraak maken