Oversluiten

Oversluiten

Lage rentes en kansen voor huizenbezitters. Dat klinkt als ‘oversluiten’. Je wordt ongetwijfeld wel eens op de voordelen gewezen door vrienden of familieleden die hetzelfde deden. Gelijk hebben ze! Het is nooit gek om na te denken over het oversluiten van je huidige hypotheek. Maar zomaar vanzelf gaat het natuurlijk niet. Wat jij nodig hebt is deskundig advies. Ben je benieuwd of jij op basis van de huidige rente voordeliger af bent? Vermeulen hypotheekadviseurs helpt je graag verder!

Je hypotheek voor het einde van de rentevaste periode oversluiten naar een andere aanbieder? Of de rente tussentijds aanpassen bij je huidige hypotheekverstrekker? Dat kan in sommige gevallen voordelig zijn. Bijvoorbeeld als de rente nu lager is dan op het moment van afsluiten. We spreken dan van een lagere hypotheekrente. Maar er zijn meer redenen voor het oversluiten van je hypotheek. Misschien past de huidige hypotheekvorm niet meer bij jouw situatie. Of je woning is intussen meer waard geworden en je wilt je hypotheek oversluiten zodat je geld vrijmaakt (voor een verbouwing bijvoorbeeld). Wil jij ook graag weten wat er in jouw situatie mogelijk is? Maak dan eens een afspraak met onze adviseur. Vermeulen hypotheekadviseurs kijkt graag nauwkeurig met je mee. Er kan misschien wel meer dan jij denkt. Ook bijvoorbeeld op latere leeftijd zijn er mogelijkheden. Kortom, jouw persoonlijke situatie en wensen nemen we graag met je door. Maak gerust een afspraak op ons kantoor in Terneuzen. Het oriëntatiegesprek is geheel vrijblijvend. 

Wil jij advies over het oversluiten van je hypotheek?

Plan een afspraak!

Afspraak maken?

Neem contact met ons op!

Een afspraak maken is gemakkelijk. Je kunt ons bellen, mailen of het formulier invullen. Wil je wat meer informatie? Geen vraag is te gek. Neem dus vooral contact op als je ergens niet uitkomt. Dat is zo gedaan! 

0115 69 40 90
info@vermeulen-hypotheekadviseurs.nl
Afspraak maken