Verbouwen

Verbouwen

Heeft jouw huidige woning veel potentie? Dan hoef je natuurlijk niet zomaar te verhuizen. Een verbouwing biedt allerlei mooie kansen. Zo kun je jouw woning, op dat fijne vertrouwde plekje, helemaal naar eigen smaak opknappen. De badkamer vernieuwen, een aanbouw realiseren of een dakraam plaatsen. Ook kun je denken aan het verduurzamen van je woning door middel van energiebesparende voorzieningen. Een leiding- en vloerisolatie, energiezuinige ventilatoren of een warmtepomp kunnen een mooie bijdrage leveren aan het energiebesparing-niveau van je woning. Klussen kan groot of klein. Wat je wensen ook zijn; Vermeulen hypotheekadviseurs helpt je met een passende financiering. We zoeken samen naar iets dat past bij jouw criteria, budget en doel. Wil je ook eens in gesprek met een onze adviseur?

We zijn benieuwd wat jouw verbouwingsplannen zijn. Heb je al gesproken met een aannemer en offertes opgevraagd? Om tijdens ons kennismakingsgesprek tot doelgericht advies te komen, vragen we je zoveel mogelijk documentatie mee te nemen naar ons kantoor in Terneuzen. Zo kunnen we samen bepalen wat jouw benodigde budget is. In veel gevallen is een verbouwingshypotheek een goede oplossing. Op die manier sluit je een lening af waarmee je de verbouwing financiert. Meestal wordt het geld door de bank in een bouwdepot gereserveerd. Je kunt dan je rekeningen indienen en die worden dan uitbetaald uit dat bouwdepot. Transparantie, duidelijkheid en aanpakken. Daar houden we van! Zo kun jij straks zorgeloos beginnen met klussen.

Wil jij advies over financiering i.v.m. een verbouwing?

Plan een afspraak!

Afspraak maken?

Neem contact met ons op!

Een afspraak maken is gemakkelijk. Je kunt ons bellen, mailen of het formulier invullen. Wil je wat meer informatie? Geen vraag is te gek. Neem dus vooral contact op als je ergens niet uitkomt. Dat is zo gedaan! 

0115 69 40 90
info@vermeulen-hypotheekadviseurs.nl
Afspraak maken