Verhuizen

Verhuizen

Kriebelt het avontuur? Verhuizen naar een nieuwe woning is leuk en spannend. Maar er komt ook een hoop bij kijken. Wat gebeurt er bijvoorbeeld met je huidige hypotheek? Kun je alvast kopen voordat je huidige woning verkocht is? En wat kun je überhaupt lenen? Vragen genoeg! Maar wees gerust, Vermeulen hypotheekadviseurs heeft overal antwoord op. We combineren hypotheekadvies namelijk met onze kennis van aankoop en verkoop. Dat is een echte win-winsituatie. Of totaaladvies, zoals we het graag zelf noemen.

Een verhuizing is het ideale moment om je huidige hypotheek door ons te laten analyseren. Heb je in het verleden een gunstige hypotheek afgesloten? Dan neem je die uiteraard het liefste mee. Maar is dat wel mogelijk? En misschien is de huidige rente juist een kans die je niet voorbij wilt laten gaan? Vermeulen hypotheekadviseurs adviseert hierin deskundig. We denken met je mee en informeren je. Bijvoorbeeld over de gevolgen voor jouw hypotheekrenteaftrek. Zijn er nieuwe regels waarvan je nog niet op de hoogte bent? Dan praten we je daarover bij. Wil je eerst zelf eens wat checks doen? Maak dan gebruik van onze handige tools waarmee je inzage krijgt in rentes en besparingen. Liever direct een afspraak inplannen? Dat kan, je bent van harte welkom op ons kantoor in Terneuzen. Onze adviseur staat voor je klaar!

Wil jij advies over jouw hypotheek?

Plan een afspraak!

Afspraak maken?

Neem contact met ons op!

Een afspraak maken is gemakkelijk. Je kunt ons bellen, mailen of het formulier invullen. Wil je wat meer informatie? Geen vraag is te gek. Neem dus vooral contact op als je ergens niet uitkomt. Dat is zo gedaan! 

0115 69 40 90
info@vermeulen-hypotheekadviseurs.nl
Afspraak maken