Aankoop

Aankoop

Je bent op zoek naar een prachtige woning, maar het wil nog niet echt lukken. Of misschien vind je het proces van bezichtigen en onderhandelen een uitdaging? Dat begrijpen we goed. In beide gevallen kan Vermeulen makelaars voor jou een belangrijke rol spelen. Onze inzet? Kennis van de lokale huizenmarkt, plus een dosis ervaring en een breed netwerk. Als aankoopmakelaar in Terneuzen en de regio Zeeuws-Vlaanderen zorgen we voor persoonlijke begeleiding. Dat levert mooie en vooral zeer doeltreffende resultaten op!

Als eerste op de hoogte

Het voordeel van een aankoopmakelaar in de huidige woningmarkt is niet meer te onderschatten. Huizen worden razendsnel verkocht. En het is van belang dat je er tijdig bij bent. Vermeulen makelaars heeft een breed netwerk en weet vaak op voorhand al welke woningen waar beschikbaar komen. Als aankoopmakelaar kunnen we deze matchen met jouw criteria. Reuze handig. Zodra we iets vinden nemen we contact met je op.

Persoonlijke begeleiding

Wij gaan mee naar bezichtigingen en kijken met een kritische blik naar de beschikbare woning. De ervaring leert ons dat geïnteresseerden geneigd zijn vooral voordelen te zien. Niet gek ook. De presentatie van een woning in de verkoop is meestal op en top verzorgd. Maar wij kijken verder. We nemen de staat van de woning onder de loep en kijken daar waar de pijntjes zitten. Blijkt een bouwkundige keuring nodig? Dan regelen we dat. 

Professionele afhandeling

Is dit de woning waar jij jezelf ziet wonen? Dan geven we advies over het juiste bod. Als je wilt, zetten we de onderhandeling voor je in gang. We zijn sterke onderhandelaars en weten voor jou het beste resultaat te behalen. Maak je over de kosten van een aankoopmakelaar dus geen zorgen. Dat verdien je dankzij de expertise van Vermeulen makelaars dubbel en dwars terug. Hulp bij juridische zaken en tot slot; de afhandeling bij de notaris? Daarbij helpen we ook. Met Vermeulen makelaars kies je voor een professionele partij die jou helpt bij de eindoplevering van je nieuwe woning. Zo verzeker je jezelf van een goede aankoop. Daarna feliciteren we je met een geweldige koop en is het tijd om te verhuizen! 

Afspraak maken?

Neem contact met ons op!

Een afspraak maken is gemakkelijk. Je kunt ons bellen, mailen of het formulier invullen. Wil je wat meer informatie? Geen vraag is te gek. Neem dus vooral contact op als je ergens niet uitkomt. Dat is zo gedaan! 

0115 69 40 90
info@vermeulen-makelaars.nl
Afspraak formulier