Waardebepaling

Waardebepaling

Je denkt na over verhuizen, maar je weet misschien niet goed waar je moet beginnen. Want wat staat je eigenlijk te wachten? En wat komt er allemaal kijken bij een succesvolle woningverkoop? Een goed verkoopplan is belangrijk voor een optimaal resultaat. Dat begint wat ons betreft met een gratis waardebepaling. Zo leren we jou en je woning gelijk kennen. We komen persoonlijk bij je langs, in Terneuzen of een andere plaats in het mooie Zeeuws-Vlaanderen. Tijdens het bezoek legt een van onze makelaars de werkwijze van Vermeulen rustig aan je uit. We luisteren naar je wensen en we kijken uitgebreid rond in de woning. 

Vrijblijvend advies

Dankzij een waardebepaling kan de verkoop van je woning plotseling een stuk concreter worden. Het advies dat hieruit voortkomt is vaak van grote waarde bij het maken van jouw keuze. Toch is een waardebepaling bij Vermeulen vrijblijvend. Dit betekent dat er ook geen kosten aan verbonden zijn.. Dat vinden wij in de oriënterende fase niet meer dan normaal. Misschien wil je enkele makelaars met elkaar vergelijken? Geen gek idee. Het prijsadvies dat wij geven is wat ons betreft reëel. Wij beloven geen gouden bergen als ze er niet zijn. Daarentegen gaan we 100% voor het beste resultaat, met persoonlijke begeleiding, korte lijnen en het voordeel van ons totaaladvies.

Afspraak maken?

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de voordelen van een waardebepaling? Of wil je graag direct een afspraak maken met een van onze makelaars? Neem vooral contact met ons op!

0115 69 40 90
info@vermeulen-makelaars.nl
Afspraak formulier