Woning verkopen

Woning verkopen

We bepalen de waarde van je woning

Je bent van plan jouw huidige woning in de omgeving Terneuzen te verkopen? Dan ben je op zoek naar een kwalitatieve makelaar met ervaring en kennis van de huizenmarkt in Zeeuws-Vlaanderen. Iemand met aandacht voor jouw persoonlijke situatie. Een makelaar die duidelijkheid schept over de verwachte opbrengst. En natuurlijk iemand die goed bereikbaar is en fijn communiceert. Vermeulen makelaars voldoet aan die verwachtingen. We komen graag persoonlijk kennismaken, zodat je kunt bepalen of we bij jou passen. En als we er toch zijn, voeren we een vrijblijvende waardebepaling voor je uit!

Verkoopadvies

Voel je na onze ontmoeting een klik? Dan gaan we graag voor je aan de slag. De waardebepaling hebben we ondertussen netjes uitgewerkt in een verkoopadvies. Hierin lees je onder meer welke reële vraagprijs wij adviseren. Dat doen we op basis van het type woning, de onderhoudsstaat en recent verkochte woningen in de directe omgeving. Ook de kosten van onze dienstverlening stellen we helder en duidelijk aan u voor.

Professionele begeleiding

Natuurlijk blijft het daar niet bij. Er wordt een verkoopstrategie bedacht zodat we jouw woning niet alleen snel, maar vooral ook zo succesvol mogelijk kunnen verkopen. We doen dat door gebruik te maken van allerlei moderne presentatiemogelijkheden. 

Vervolgens kan het snel gaan. Wij plannen de bezichtigingen voor je op een moment dat het goed uitkomt. Volgen er biedingen? Dan onderhandelen we met potentiële kopers over de verkoopprijs. Het is verstandig om dit aan ons over te laten, omdat wij hier onze kennis van onderhandelen inzetten. We willen namelijk de hoogst mogelijke verkoopopbrengst voor jou realiseren.

Volgt er een akkoord? Gefeliciteerd! Nu maken wij de verkoop rond. We maken de koopovereenkomst, leveren de woning op en zijn aanwezig bij de notariële overdracht. Als NVM-makelaar doen we dit uiteraard tegen heldere tarieven.

Afspraak maken?

Neem contact met ons op!

Heb je vragen over de verkoop van jouw woning? Of wil je graag direct een afspraak met een van onze verkoopmakelaars maken? Neem vooral contact met ons op!

0115 69 40 90
info@vermeulen-makelaars.nl
Afspraak formulier