Zoekservice

Zoekservice

Zoeken naar de juiste woning is een tijdrovende klus. Eerst verschillende websites afspeuren, en dan maar hopen dat je nog op tijd bent? Dan kan natuurlijk anders. Want waarom zou je moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Zoals je weet zijn wij echte kenners van de woningmarkt in Terneuzen en Zeeuws-Vlaanderen. We zoeken daarom graag met onze klanten mee! 

Wie, wat, waar?

Onze zoekservice is een exclusieve dienst, bedoeld voor bestaande en toekomstige klanten. Zo kunnen we garanderen dat je als eerste op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen (en dus een streepje voor hebt op de rest). Sta je op het punt jouw huidige woning via Vermeulen makelaars & hypotheekadviseurs te verkopen? Dan zoeken wij graag mee naar een volgende droomwoning. Mogen wij jou helpen bij het vinden van de juiste financiering? Dan kunnen we ondertussen meezoeken naar een passende woning in deze regio. Laat je weten welke woonwensen je hebt en in welke prijsklasse je zoekt? Na een persoonlijk gesprek gaan we snel voor je aan de slag!

Afspraak maken?

Neem contact met ons op!

Ben je benieuwd naar de onze zoekservice? Of wil je hier graag voor in aanmerking komen? Neem vooral contact met ons op!

0115 69 40 90
info@vermeulen-makelaars.nl
Zoekservice