Onze verzekeringen

Onze verzekeringen

Goede verzekeringen afsluiten tegen aantrekkelijke premies? Dat is geen moeilijke opgave voor Vermeulen makelaars & hypotheekadviseurs. Wij zijn namelijk specialist op het gebied van verzekeringen. Waar jij tussen talloze aanbieders en polissen misschien het overzicht verliest, scheppen wij duidelijkheid. Zo zetten we samen de juiste stappen en creëer je meer zekerheid. Want met een verzekerd gevoel door het leven gaan? Dat is geen overbodige luxe!

Heb je recent een nieuwe woning gekocht? Wat een bijzonder moment. Deze nieuwe woning wil je uiteraard goed verzekeren tegen schade. Tijdens een adviesgesprek kijken we samen naar een opstalverzekering en inboedelverzekering. We vergelijken diverse aanbieders voor je en luisteren goed naar je wensen. Wil jij jezelf ook tegen andere schade dekken? In dat geval raden we een aansprakelijkheidsverzekering en rechtsbijstandsverzekering aan. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje. 

Op het gebied van mobiliteit weten we alles van auto-, scooter en ook fietsverzekeringen. Je trouwe huisdier verzekeren? Groot gelijk. Ben je van plan op reis te gaan? Inderdaad, een doorlopende of kortlopende reisverzekering is wat jij zoekt. En een annuleringsverzekering eventueel ook.

Het belangrijkste is toch wel de levensverzekering. Je verzekert hiermee je eigen leven of dat van een ander. Via een overlijdensrisicoverzekering zorg je er bovendien voor dat jouw nabestaande een uitkering ontvangt als je overlijdt. Zo schep je zekerheid voor wie jou lief is. Het klinkt misschien zwaar, maar dit zijn zaken die je goed geregeld wilt hebben. Neem dat maar van ons aan. Vermeulen heeft jarenlang ervaring op het gebied van wonen, financiering en verzekeringen in Terneuzen en omstreken. Die kennis zetten we graag voor jou in!  

Wil jij advies over verzekeringen? Plan een afspraak

Afspraak maken?

Neem contact met ons op!

Een afspraak maken is gemakkelijk. Je kunt ons bellen, mailen of het formulier invullen. Wil je wat meer informatie? Geen vraag is te gek. Neem dus vooral contact op als je ergens niet uitkomt. Dat is zo gedaan! 

0115 69 40 90
info@vermeulen-hypotheekadviseurs.nl
Afspraak maken