Verzekeringscheck

Verzekeringscheck

Heb je graag meer duidelijkheid over jouw lopende verzekeringen? Doe dan eens de verzekeringscheck. Onze adviseur kijkt nauwkeurig naar jouw woon- en leefsituatie. Is je huidige dekking nog toereikend of kun je wel wat aanvulling gebruiken? Kun je misschien zelfs besparen op je premies door over te stappen naar een andere aanbieder? Kortom, waar jij zelf onduidelijkheden voelt, scheppen wij weer zekerheid. 

Waarom zou je een verzekeringscheck doen? Allereerst omdat het geheel vrijblijvend is. Wij bekijken jouw situatie grondig en geven je deskundig advies. Dat doen we geheel op basis van jouw wensen. We vergelijken polissen en premies bij verschillende aanbieders, want we kiezen er bewust voor een onafhankelijk kantoor te zijn. Sowieso is het verstandig om in de zoveel tijd eens goed naar je persoonlijke situatie te kijken. Een verhuizing of verbouwing is daar de perfecte timing voor. Jouw opstal- en inboedelverzekering zal in dat geval gewijzigd moeten worden. 

Maar los van het kopen of verbouwen van een woning, verandert je leven ook op andere vlakken. Wat dacht je van je persoonlijke gezondheid, dat van je partner, kinderen die geboren worden of het aanschaffen van nieuw bezit (zoals een auto). Juist, er zijn meerdere momenten waarop het verstandig is een verzekeringscheck te doen. Vermeulen makelaars & hypotheekadviseurs kan je daar uitstekend bij helpen. Niet in de laatste plaats omdat je misschien zelfs kunt besparen op premies? Zeker, ook daar kijken we samen naar. Wil jij ook een goed verzekerd gevoel? Onze adviseur staat voor je klaar. 

Wil jij een verzekeringscheck? Plan een afspraak

Afspraak maken?

Neem contact met ons op!

Een afspraak maken is gemakkelijk. Je kunt ons bellen, mailen of het formulier invullen. Wil je wat meer informatie? Geen vraag is te gek. Neem dus vooral contact op als je ergens niet uitkomt. Dat is zo gedaan! 

0115 69 40 90
info@vermeulen-hypotheekadviseurs.nl
Afspraak maken