Het totaaladvies van Vermeulen Makelaars & Hypotheekadviseurs

Ontstaan van het Totaaladvies

Vermeulen hanteert al meer dan 15 jaar met succes de totaal advies dienstverlening voor klanten. Hoe is het nu eigenlijk ontstaan om deze dienstverlening toe te voegen aan het bedrijf.

Eigenaar en makelaar Ingmar Vermeulen merkte destijds uit gesprekken met diverse klanten dat er grote behoefte was aan een betrokken adviseur die begeleiding biedt van het begin van de beslissing tot het krijgen van de sleutel.  Omdat Vermeulen Makelaars & Hypotheekadviseurs deze expertise zelf in huis heeft, is het idee ontstaan om een stappenplan te maken voor klanten die een totale begeleiding wensen bij het verkopen en/of aankopen van een woning.

Totaal advies voor alle doelgroepen en soort woningen

Dit stappenplan is ontwikkeld voor alle doelgroepen die behoefte hebben om een woning of appartement aan te kopen. Dit kan dus voor starters, doorstromers (jonge gezinnen) en senioren zeer geschikt zijn. Dit kan gelden voor zowel woningen als appartementen. Het totaaladvies bleek voor de bestaande bouw een enorm succes en ontzorgd de klant volledig in zijn weg naar het aankopen van de droomwoning. Vermeulen makelaars & Hypotheekadviseurs is verder gegaan in het verbeteren en ontwikkelen van het totaal advies. Bij het aanbieden van diverse nieuwbouwprojecten is het totaal advies voor het aankopen van een nieuwbouw ontwikkeld. Hieruit is gebleken dat klanten het fijn vinden dat zij vooraf weten of de nieuw te bouwen woning financieel haalbaar is en de eigen woning voldoende opbrengt om deze stap te maken.

Klik hier voor meer informatie over ons totaaladvies.

Partners van Vermeulen Makelaars & Hypotheekadviseurs

Doordat er samenwerking is gezocht met diverse lokaal betrokken ondernemers uit de regio is het totaaladvies aangevuld met diverse dienstverlening waar handig gebruik van gemaakt kan worden bij het aankopen van een woning.

Heb je bijvoorbeeld advies nodig om je nieuwe woning in te richten of je huidige woning verkoop klaar te maken? Anouk The Home Stylist kan je uitgebreid hierover adviseren. Ook bij het inrichten van de woning op het gebied van vloeren en stoffering is een goed advies belangrijk! Pieter Stevens van Stevens interieur kan je hierbij helpen en zorgt ervoor dat je nieuwe woning er piekfijn uit ziet! Wil je verbouwen of verduurzamen? Wij werken samen met verschillende bedrijven die dit kunnen realiseren. SolarXL voor zonnepanelen en Zeeuwse Verwarmings Unie kan een uitvoeringsplan met je opstellen om je verwarmingssysteem aan te passen aan de huidige eisen van energie zuinigheid. De laatste stap, verhuizen naar je appartement of woning, kan verzorgd worden door Dieleman-Leendertse. Zij zijn met hun relaxede verhuisservice dé oplossing voor alle verhuisplannen.

Door het toevoegen van deze partners is Vermeulen Makelaars & Hypotheekadviseurs trots om klanten, samen met lokale ondernemers, nog uitgebreider te kunnen adviseren. Zo ontzorgen wij de klant bij het aan- en/of verkopen van de nieuwe woning.

 

Volg ons op Facebook en Instagram om meer te weten te komen over ons totaaladvies. Lees ook eens onze andere blogs om meer te weten te komen over verduurzamen.

 

 

Totaaladvies
12-05-2023