A1 25

Terneuzen

Bekijk meer
Foto's
foto-icon Foto's
plattegrond-icon Plattegronden

Omschrijving

Midden in het centrum van Terneuzen ontstaat in de loop van 2024 het nieuwbouwappartementencomplex, bedoeld voor diverse doelgroepen.

Als je graag in de gezelligste binnenstad van Zeeuws-Vlaanderen wil wonen, dan kies je voor gemak en duurzaamheid met alle denkbare voorzieningen op loopafstand, is deze prima woonplek echt iets voor jou.

Het betreft moderne architectuur, opvallend door strakke lijnen en grote raampartijen. De appartementen hebben een mooie lichtinval en uitzicht op de omliggende stadswijk. Er is keuze uit dertig enkellaagse appartementen met een woonoppervlakte van 53 tot 75 m2 verspreid over de begane grond, 1e, 2e en 3e etage. Alle appartementen worden duurzaam opgeleverd en kunnen naar persoonlijke smaak worden afgewerkt. Er is parkeergelegenheid en een gedeelde binnentuin. Daarnaast beschikt ieder appartement over een berging (inpandige of op de begane grond) en een eigen buitenruimte.

Los van het feit dat je een nieuwe appartement van binnen natuurlijk van alle gemakken is voorzien, geniet je ook van faciliteiten in en rondom het wooncomplex. Niet in de laatste plaats van een gemeenschappelijke binnenplaats, met tuin en zitruimte.

Qua voorzieningen is er een afgesloten fietsenberging. Aan de noordzijde van het gebouw zijn 4 parkeerplaatsen gelegen. Deze worden gekoppeld aan appartementen. Daarnaast zijn er nog eens 21 parkeerplaatsen beschikbaar op het nabijgelegen terrein aan de Nieuwe Diepstraat. Wat betreft verplaatsing binnen het complex; als bewoner op de 1e, 2e of 3e etage maak je gebruik van het trappenhuis of voor kies je voor het gemak van de lift.

Binnen nieuwbouwproject Kop van Noord heb je alle vrijheid om je appartement naar jouw eigen persoonlijke wensen af te werken. Zo creëer je je eigen woonplek.

In samenspraak met de leveranciers Raab Karcher uit Middelburg en Tolhoek keukens uit Goes kan een eersteklas ontwerp uitgewerkt worden. Je wordt hierin volledig ontzorgd zodat er, in simpele stappen, een sfeervolle afwerking ontstaat. De uitvoering verloopt van begin tot eind efficiënt, stressvrij en persoonlijk. Het is een transparant proces waarbij de kosten en diensten vooraf duidelijk in kaart gebracht worden. Hiermee worden verrassingen voorkomen en wordt voldaan aan jouw persoonlijke woonwensen.

Bent u op zoek naar “Duurzaam wonen in het hartje van Terneuzen” dan is dit mooie project zeker iets voor u;
alle dertig appartementen zullen vrij zijn van aardgas, voorzien worden van HR++ glas en goede isolatie. Elektrisch koken en verwarmen is de slimme oplossing waarmee bespaard wordt op je toekomstige energierekening. Tijdens de realisatie van het project worden bovendien zonnepanelen op het dak geplaatst, waarvan de opbrengst bedoeld is voor collectief gebruik. Denk aan VVE- voorzieningen zoals de lift, verlichting in de hal en algemene elektra, waardoor de kosten van de VVE ook laag worden gehouden. Kortom, van je nieuwbouwappartement pluk je jarenlang de vruchten.

Belegging; deze appartementen zijn een prima investering om zorgeloos te beleggen in hartje Terneuzen. Wij kunnen naast deze investering zorgen voor een prima bezetting van uw appartement met een acceptabel rendement.

Appartement type A

Dit fraaie appartement heeft een erg prettige indeling met een woon- en eetkamer/keuken in een rechthoekige vorm. Deze indeling zorgt voor veel indelingsvarianten. Er zijn twee mooie slaapkamers, met daar tussenin de badkamer. Een fijn balkon maakt het geheel compleet.
Dit type appartement is beschikbaar tussen de 61-66m2
De ligging van het balkon ligt of op het Zuiden of het Westen.

Wilt je meer informatie? Neem dan contact op met ons kantoor 0115- 69 40 90 of stuur een email naar
projecten@vermeulen-makelaars.nl

bieding-icon Bod plaatsen

Kenmerken

Locatie