C2 21

Terneuzen

Bekijk meer
Foto's
foto-icon Foto's
plattegrond-icon Plattegronden

Omschrijving

Midden in het centrum van Terneuzen ontstaat in de loop van 2023 het nieuwbouwappartementencomplex, bedoeld voor diverse doelgroepen.
Als u graag in de gezelligste binnenstad van Zeeuws Vlaanderen woont, met alle denkbare voorzieningen op loopafstand, is deze unieke woonlocatie echt iets voor jou.

Het betreft moderne architectuur, opvallend door strakke lijnen en grote raampartijen. De appartementen hebben een mooie lichtinval en uitzicht op de omliggende stadswijk. Er is keuze uit dertig enkellaagse appartementen met een woonoppervlakte van 49 tot 75 m2 verspreid over de begane grond, 1e, 2e en 3e etage. Alle appartementen worden duurzaam opgeleverd en kunnen naar persoonlijke smaak worden afgewerkt. Er is parkeergelegenheid en een gedeelde binnenplaats. Daarnaast beschikt ieder appartement over een berging en een eigen buitenruimte. Wordt ‘stads genieten’ werkelijkheid voor jouw aan de Kop van Noord ?

Los van het feit dat je een nieuwe appartement vanbinnen natuurlijk van alle gemakken is voorzien, geniet je ook van faciliteiten in en rondom het wooncomplex. Niet in de laatste plaats van een gemeenschappelijke binnenplaats, met tuin en zitruimte.

Que voorzieningen is er een afgesloten fietsenberging. Aan de noordzijde van het gebouw zijn 4 parkeerplaatsen gelegen. Deze worden gekoppeld aan appartementen. Daarnaast zijn er nog eens 21 parkeerplaatsen beschikbaar op het nabijgelegen terrein aan de Nieuwe Diepstraat. Wat betreft verplaatsing binnen het complex; als bewoner op de 1e,2e of 3e etage maakt je gebruik van het trappenhuis of voor kies je voor het gemak van de lift.

Binnen nieuwbouwproject Kop van Noord heb je alle vrijheid om je appartement naar jouw eigen persoonlijke wensen af te werken. Zo creëer je je eigen woonplek.
In samenspraak met de leveranciers Raab Karcher uit Middelburg en Tolhoek keukens uit Goes kan een eersteklas ontwerp uitgewerkt worden. Je wordt hierin volledig ontzorgd zodat er, in simpele stappen, een sfeervolle afwerking ontstaat. De uitvoering verloopt van begin tot eind efficiënt, stressvrij en persoonlijk. Het is een transparant proces waarbij de kosten en diensten vooraf duidelijk in kaart gebracht worden. Hiermee worden verrassingen voorkomen en wordt voldaan aan jouw persoonlijke woonwensen.

Alle dertig appartementen zullen vrij zijn van aardgas, voorzien worden van HR++ glas en goede isolatie. Elektrisch koken en verwarmen is de slimme oplossing waarmee bespaard wordt op je toekomstige energierekening. Tijdens de realisatie van het project worden bovendien zonnepanelen op het dak geplaatst, waarvan de opbrengt bedoeld is voor collectief gebruik. Denk aan VVE- voorzieningen zoals de lift, verlichting in de hal en algemene elektra, waardoor de kosten van de VVE ook laag worden gehouden. Kortom, van je nieuwbouwappartement pluk je jarenlang de vruchten.

Appartement type C

Op de kop van het gebouw ligt dit prachtige hoekappartement. Alle benodigde ruimte vindt u hierin terug. Een ruime hal met toegang tot vrijwel alle vertrekken zoals de twee slaapkamers, bergruimte en badkamer. De woon- en eetkamer is gelegen op de hoek en biedt dan ook uitzicht naar twee zijden.
Dit type appartement is 70m2
De ligging van het balkon ligt het Westen.

Wilt je meer informatie ? Neem dan contact op met ons kantoor 0115- 69 40 90.
projecten@vermeulen-makelaars.nl

bieding-icon Bod plaatsen

Kenmerken

Locatie