Seringenlaan 20

Hoek

Verkocht

Verkocht
Bekijk meer
Foto's
foto-icon Foto's
plattegrond-icon Plattegronden

Omschrijving

Deze tussenwoning is de afgelopen jaren gerenoveerd en hierdoor écht instapklaar te noemen. Door de uitbouw én de dakkapel op de 2e verdieping is er extra woonruimte gecreëerd. Met 4 slaapkamers en ligging in een kindvriendelijke wijk is deze woning een ideale gezinswoning.

Indeling

Begane grond
Entree via de hal met meterkast, modern toilet en trapopgang naar eerste verdieping. Via de deur met glaspanelen heb je toegang tot de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer die mooi doorloopt vanuit de hal. Aan de voorzijde is een ruim zitgedeelte en aan de achterzijde het eetgedeelte met een goede verbinding met de keuken.

De half open keuken is vernieuwd in 2021 en voorzien van een grote hoeveelheid onder- en bovenkasten. De keuken beschikt over uitgebreide inbouwapparatuur waaronder;
* Inductie kookplaat
* Afzuigkap
* Koel/vriescombinatie
* Oven
* Combi magnetron
* Vaatwasser
Tevens is hier de aansluiting voor de wasmachine netjes weggewerkt. Via de deur is de tuin bereikbaar.

1e Verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, de badkamer en de overloop. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van laminaat en een rolluik. De kleine slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van laminaat en een rolluik. De derde slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van vloerbedekking en een rolluik. De eigentijdse badkamer is recent vernieuwd (2024), geheel betegeld en voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel met meubel, ligbad en design radiator.

2e Verdieping
Via de vaste trap heeft u toegang tot de tweede verdieping waar de aan de achterzijde geplaatste dakkapel zorgt voor een royale 4e slaapkamer. De dakkapel is voorzien van kunststof kozijnen en ingebouwde rolluiken. Tevens heeft deze slaapkamer ingebouwde opbergruimte voor de niet alledaagse spullen.

Tuin
De tuin is volledig betegeld en in 2020 zijn er nog nieuwe schuttingen en in 2024 een nieuwe poort geplaatst. In de vrijstaande stenen berging kunnen fietsen en tuinmeubilair worden opgeborgen.

Bijzonderheden:
– Uitbouw geplaatst in 2006
– Keuken vervangen 2021
– Badkamer en toilet vernieuwd in 2024
– Meterkast vernieuwd in 2024
– Schutting geplaatst in 2020 en nieuwe poort in 2024
– Volledig voorzien van kunststof kozijnen
– Volledig voorzien van rolluiken
– Cv-combiketel (huur, EUR 35,- p/m)
– Energielabel C

In de nabijheid is een basisschool, huisartsenpraktijk met apotheek, supermarkt, bakker, slager, fietsenwinkel, eetcafé, een dorpshuis en diverse sportgelegenheden, kortom; het dorp is van alle gemakken voorzien.

Geïnteresseerd in deze leuke woning? Neem voor een uitgebreide bezichtigingsafspraak contact op met ons kantoor.

afspraak-icon Bezichtiging aanvragen
bieding-icon Bod plaatsen
Kan ik deze woning betalen?
Wat is mijn woning waard?

Kenmerken

Bouwjaar:
1982
Aantal kamers:
5
Aantal slaapkamers:
4
Woonopp:
122 m2
Perceelopp:
270 m2
Energie Label:
C
Garage:
Geen garage
Inhoud:
432 m3
Isolatie:
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas, HR glas
Verwarming:
CV ketel
Ligging:
Aan rustige weg, In woonwijk
Warm water:
CV ketel

Locatie