Clausstraat 32

Hulst

€ 475.000,- k.k.

Bekijk meer
Foto's
foto-icon Foto's
plattegrond-icon Plattegronden
brochure-icon Brochure downloaden

Omschrijving

Deze woning biedt, middels 2 aparte huisnummers, de fantastische mogelijkheid om een praktijk- of kantoorruimte aan huis te hebben. Ook zou deze woning te gebruiken kunnen zijn als mantelzorgwoning. Mooi gelegen aan plantsoen in rustige en kindvriendelijke wijk.

Indeling

Begane grond

Entree via de hal met moderne tegelvloer, toilet met fontein en praktische trapkast. Vervolgens kom je in de L-vormige woonkamer. De vijf raampartijen geven veel natuurlijk daglicht en voor de koudere dagen kan de houtkachel worden aangestoken. Aansluitend bevindt zich de dichte keuken.

De eigentijdse keuken is opgesteld in een L-opstelling, een vaste kastenwand en een ziteiland met onderkasten. De keuken beschikt over;
* 5-pits gasfornuis
* afzuigkap
* koelkast
* vriezer
* vaatwasser
Er zijn 2 deuren om naar buiten te gaan; één deur naar de achtertuin en één deur naar de oprit.

1e Verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en de badkamer. Beide slaapkamers hebben een laminaat vloer. De slaapkamer aan de voorkant is voorzien van rolluiken, de slaapkamer aan de achterzijde van een zonnescherm. De ruime badkamer is volledig betegeld en heeft een wastafel met meubel, ligbad, douche en toilet. Tevens is hier de aansluiting voor de wasmachine.

2e Verdieping
Via een vaste trap is de zolder te bereiken. Hier is een ruime overloop, 3e slaapkamer en bergruimte achter de knieschotten.

Garage
De extra lange garage is voorzien van elektrische sectionaaldeur en een geiser. Tevens is er vóór de garage plek om 2 auto’s te parkeren op de eigen oprit.

Tuin
De royale tuin is voorzien van een gazon en veel privacy middels de hoge begroeiing. Aan de woning is een betegeld terras met een overkapping.

Bijgebouw
Via een aparte entree is de praktijkruimte te bereiken. Bij binnenkomst is hier een balieruimte met wachtkamer en toilet. Een lange gang met keukenblok geeft toegang tot 3 afzonderlijke praktijkruimtes. Al deze ruimtes hebben een vinyl vloer. De grootste praktijkruimte heeft een vaste kast en deur naar de tuin. Ook is via deze ruimte de vliering te bereiken. Hier hangt de combi cv-ketel en is tevens veel bergruimte.

Binnen het omgevingsplan zijn aan huis gebonden beroepen en kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten toegestaan.
Zelfstandige bewoning van het bijgebouw is niet toegestaan. Wel zou na overleg met de gemeente het bijgebouw kunnen dienen als mantelzorgwoning.

Bijzonderheden;
– Vrijstaande woning met garage
– Bijgebouw met afzonderlijke entree
– Energielabel E (hoofdbouw)
– Energielabel F (bijgebouw)

Interesse? Neem dan contact op met ons kantoor voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtigingsafspraak.

afspraak-icon Bezichtiging aanvragen
bieding-icon Bod plaatsen
Kan ik deze woning betalen?
Wat is mijn woning waard?

Kenmerken

Bouwjaar:
1972
Aantal kamers:
7
Aantal slaapkamers:
6
Woonopp:
220 m2
Perceelopp:
662 m2
Energie Label:
E
Garage:
Aangebouwd steen
Inhoud:
900 m3
Isolatie:
Dakisolatie, Gedeeltelijk dubbelglas
Verwarming:
CV ketel
Ligging:
Aan rustige weg, In woonwijk
Warm water:
Geiser eigendom, Elektrische boiler eigendom

Locatie