Liniestraat 19

Hulst

€ 279.000,- k.k.

Verkocht onder voorbehoud
Bekijk meer
Foto's
foto-icon Foto's
plattegrond-icon Plattegronden
brochure-icon Brochure downloaden

Omschrijving

In aantrekkelijke kindvriendelijke woonomgeving gelegen 2^1 kapwoning met garage, ruime tuin, 3 slaapkamers en houten veranda. Deze woning is op een hoekperceel gelegen.

Ligging
Hulst is een mooie vestingstad met alle voorzieningen aanwezig, zoals supermarkten, winkels, horeca, onderwijs, sportfaciliteiten. Over de stadswallen kunt u heerlijk wandelen. Uitvalswegen naar België zijn goed bereikbaar.

Indeling

Begane grond
Entree via de hal met recent vernieuwde meterkast (voorzien van krachtgroep voor elektrisch koken), trapopgang naar de 1e verdieping en toiletruimte. De toiletruimte is voorzien van hangtoilet en geheel betegeld. Vanuit de hal zijn de woonkamer, keuken en garage te bereiken.

De woonkamer is voorzien van een pvc laminaat vloer en kunststof kozijnen. Aan de voorzijde van de woonkamer is het eetgedeelte gesitueerd. Aan de achterzijde is het zitgedeelte met sfeervolle openhaard en groot zijraam. De tuin is direct bereikbaar middels een schuifpui. Door de grote raampartijen komt er veel daglicht binnen. De ramen zijn voorzien van screens.

De open keukenruimte grenst aan het eet- en het zitgedeelte, waardoor je contact kunt houden met de woonkamer, dit geeft een algehele gezellige indruk.
De keuken is opgesteld in een U-opstelling en is uitgerust met uitgebreide inbouwapparatuur:
* Oven
* Koelkast
* Afzuigkap
* Gas kookplaat

De garage is bereikbaar via de hal, maar heeft ook een deur naar de achtertuin en de oprit. In de garage zijn de aansluitingen voor de wasapparatuur. Je kunt deze ruimte gebruiken voor het stallen van de fietsen of de auto. Deze ruimte is voorzien van muur en dakisolatie.

Eerste verdieping
Op deze verdieping bevinden zich de overloop, 3 slaapkamers en de badkamer. Op de overloop hangt de nieuwe airco-unit, die de volledige bovenverdieping kan koelen. De slaapkamers zijn voorzien van een pvc laminaat vloer en rolluiken. 2 slaapkamers hebben een dakkapel, waardoor er meer ruimte ontstaat. De badkamer is grotendeels betegeld en voorzien van toilet, dubbel wastafel met wastafelmeubel en een ligbad met douchefunctie. Deze badkamer heeft een opknap beurt nodig.

Zolder
De zolderverdieping is bereikbaar middels een vlizotrap. Je kunt hier de niet alledaagse spullen opbergen. De c.v. combi-ketel is hier ook gesitueerd.

Tuin
De ruime achtertuin is gelegen op het noordoosten en is grotendeels betegeld, er is gazon en een houten vlonder. Deze achtertuin geeft u heerlijk de ruimte en voldoende privacy. De houten veranda, voorzien van elektra, (384*278 cm) maakt het geheel sfeervol af. Aangrenzend aan de veranda zit een houten berging. Aan de zijkant zit een poort voor toegang naar de openbare weg.

Kenmerken
* 9 zonnepanelen (2022)
* Energielabel B
* Vernieuwde meterkast (juli 2024) met krachtgroep voor toekomstig elektrisch koken
* Nieuwe airco-unit op de overloop van de 1e verdieping (aug 2024)
* Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen
* Grotendeels voorzien van rolluiken en screens
* C.v.-ketel 2005

Enthousiast geworden naar deze leuke gezinswoning? Neem voor meer informatie contact met ons op!

afspraak-icon Bezichtiging aanvragen
bieding-icon Bod plaatsen
Kan ik deze woning betalen?
Wat is mijn woning waard?

Kenmerken

Bouwjaar:
1978
Aantal kamers:
4
Aantal slaapkamers:
3
Woonopp:
110 m2
Perceelopp:
260 m2
Energie Label:
B
Garage:
Aangebouwd steen
Inhoud:
426 m3
Isolatie:
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas
Verwarming:
CV ketel
Ligging:
Aan rustige weg, In woonwijk
Warm water:
CV ketel

Locatie