Axelsestraat 235

Terneuzen

€ 549.000,- k.k.

Bekijk meer
Foto's
foto-icon Foto's
plattegrond-icon Plattegronden
brochure-icon Brochure downloaden

Omschrijving

Karakteristiek en riant herenhuis, met 4 slaapkamers, onderhoudsvriendelijk, energiezuinig (A++++label) én van alle gemakken voorzien.

Met oog voor detail en afwerking is deze woning instapklaar te noemen. Kortom, het is hier heerlijk wonen in een ruimtelijke omgeving!

Ligging
De woning is gelegen in omgeving van het centrum. De woning is ruim van opzet gelegen met aan voorzijde vrij uitzicht op park en vijver. Winkelcentrum Zuidpolder en Schuttershof liggen op fietsafstand. Er zijn diverse basisscholen en kinderopvang. Sportverenigingen zijn met de fiets bereikbaar.

Indeling woning

Begane grond
Entree via de ruime hal met meterkast, toiletruimte en trap. Vanuit de hal is de woonkamer en middels een vaste trap de kelder bereikbaar. De droge provisiekelder is ruim van opzet en biedt volop opbergmogelijkheden voor uw proviand. Aansluitend aan de kelder is een aparte c.v.-ruimte waar de c.v-ketel hangt (Remeha HR+, bj 2013). De toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van hangtoilet, volledig betegeld.

Woonkamer
De L- vormige woonkamer is voorzien van een tegelvloer, welke vanuit de hal is doorgelegd, heeft veel lichtinval door het grote erker raam aan de voorzijde, zijraam en schuifpui aan de achterzijde.
Het zitgedeelte aan de gehele linkerzijde van de woning beschikt over een palletkachel welke is aangesloten op de cv radiatoren en zo de gehele woning verwarmt. De woonkamer is voorzien van een airco-unit. Aansluitend aan het zitgedeelte is de eetkamer, waar je middels een schuifpui toegang hebt tot de zonnige achtertuin.

Keuken
Open keukenruimte welke direct aansluit op de eetkamer.
De moderne keuken is in rechte ruime opstelling (lengte 5m), met keramisch werkblad, fraaie achterwand, boven- en onderkasten voorzien met uitgebreide luxe inbouwapparatuur:
* Vaatwasser
* Koel/vries combinatie
* Inductie kookplaat
* Combi magnetron
* Quooker
* Koelkast
* Ingebouwde afzuigkap

Vanuit de keuken heeft u een mooi zicht op de woonomgeving aan de voorzijde.

Aansluitend aan de keuken heeft u via een hal toegang tot de aangebouwde bijkeuken. De extra ruime bijkeuken (540*475cm) met vliering is uitgerust met een tegelvloer en voorzien van een volledig nieuwe keukenopstelling met afzuigkap en de aansluiting voor de wasapparatuur. De tuin is middels een tuindeur bereikbaar en via deze ruimte is tevens de garage toegankelijk.

Garageruime
Deze aangebouwde ruimte (460*293m), momenteel in gebruik als berging-hobbyruimte is voorzien van een lichtkoepel, pui met dubbele deuren en een verlaagd plafond met inbouwspots. Aan de buitenzijde is een carport geplaatst.

1e Verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich totaal 3 ruime slaapkamers, de badkamer en de overloop. De vloeren zijn voorzien van laminaatvloer en in de master bedroom is een airco-unit aanwezig. Alle slaapkamers zijn voorzien van rolluiken.
De keurig ingerichte badkamer is geheel betegeld en uitgerust met een doucheruimte met cabine met regendouche en ingebouwde douchekraan, dubbele wastafel met wastafelmeubel, hangtoilet en designradiator.

2e Verdieping
De tweede verdieping is bereikbaar middels een vaste trap en is uitgerust met een ruime 4e slaapkamer/werkkamer, welke over de gehele breedte van de woning is gelegen en is voorzien van 2 kunststof dakkapellen, een airco-unit en laminaatvloer. Deze ruimte is ideaal in te richten als hobbyzolder, werkkamer of een uitgebreide slaapkamer met diverse inrichtingsmogelijkheden. Tevens is hier bergruimte voorzien voor de niet alledaags spullen.

Tuin
De brede achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd, voorzien van gazon, sierbeplanting, een terras, voorzien van elektrisch zonnescherm en een houten overkapping (773*390cm) voorzien van elektra en wifi, een overdekte buitenkeuken en een houten berging voorzien van elektra voor o.a. het tuingereedschap.

Via de zijpoort heeft u toegang tot de voortuin en de straatkant.
Extra voorzieningen; er is een eigen bron met zoet water aangelegd om de beplanting te besproeien.

De achtertuin geeft u veel privacy waar u van de middag en avondzon kunt genieten.

De oprit, aan de voorzijde van de woning, biedt ruimte voor het parkeren van 3 auto’s op eigen terrein en u kunt tevens uw elektrische auto opladen middels een laadpaal.

Kenmerken
* Keuken en bijkeuken vernieuwd (2020)
* Veranda geplaatst
* Tuin gerenoveerd en onderhoudsvriendelijkDe
* Elektra geheel vervangen
* 3 Airco units
* 9 Zonnepanelen (2021)
* Gedeeltelijk hardhouten en kunststof kozijnen
* Palletkachel woonkamer die de cv radiatoren verwarmd
* Ruime provisiekelder met aparte c.v. ruimte
* Laadpaal voor elektrische auto
* Volledig en zeer goed geïsoleerd
* Recent volledig geschilderd
* Energielabel A++++

Enthousiast geworden over dit perfect afgewerkte herenhuis? Neem contact met ons op voor meer informatie en plan een uitgebreide rondleiding met de makelaar!

afspraak-icon Bezichtiging aanvragen
bieding-icon Bod plaatsen
Kan ik deze woning betalen?
Wat is mijn woning waard?

Kenmerken

Bouwjaar:
1960
Aantal kamers:
5
Aantal slaapkamers:
4
Woonopp:
197 m2
Perceelopp:
525 m2
Energie Label:
A++++
Garage:
Aangebouwd steen, Carport
Inhoud:
813 m3
Isolatie:
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, HR glas
Verwarming:
CV ketel, Pelletkachel
Ligging:
Aan drukke weg, In woonwijk
Warm water:
CV ketel

Locatie