Kloosterstraat 36

Biervliet

€ 205.000,- k.k.

Bekijk meer
Foto's
foto-icon Foto's
plattegrond-icon Plattegronden
brochure-icon Brochure downloaden

Omschrijving

Deze keurige onderhoudsvrije tussenwoning is gelegen in een rustige straat. De woning beschikt over 3 slaapkamers, 16 zonnepanelen en kunststof kozijnen.

Indeling

Begane grond
Entree via de hal met meterkast, toilet en ruime provisiekast. De hal is voorzien van een tegelvloer. De toilet is geheel betegeld en voorzien van hangtoilet en fonteintje. Vanuit de hal heb je toegang tot de woonkamer.
De ruime woonkamer is voorzien van een laminaatvloer. Aan de voorzijde van de woning is het zitgedeelte gesitueerd en aan de achterzijde het eetgedeelte. Het voorraam is voorzien van een zonnescreen.

De keuken is uitgevoerd in een hoekopstelling, met veel onder- en bovenkasten en voorzien van tegelvloer en recente inbouwapparatuur, waaronder:
* Inductie kookplaat (2022)
* Afzuigkap
* Oven (2022)
* Koelkast (2024)
Vanuit de keuken heb je toegang tot de tuin.

1e Verdieping
Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers en overloop zijn voorzien van een laminaatvloer. De grote slaapkamer aan de achterzijde heeft een elektrisch bedienbaar rolluik. In de kleine slaapkamer aan de achterzijde is de aansluiting voor de wasapparatuur.
De opstelling van de badkamer is in 2001 vernieuwd, is geheel betegeld en uitgerust met een vernieuwde douchecabine (2019), wastafel met meubel, hangtoilet en design radiator.

Vliering
Op de tweede verdieping is de bergzolder, bereikbaar via vlizotrap, waar u de niet alledaagse spullen moeiteloos kunt opbergen. Tevens hangt hier de cv-combiketel (Intergas, 2023).

Tuin
De onderhoudsvrije achtertuin is voorzien van grind en diverse bordes met sierbeplanting. Je kunt hier de hele dag door genieten van de zon. In de vrijstaande stenen berging aan de achterzijde van de tuin kun je je fietsen en tuingereedschap droog opbergen. Onder de overkapping kun je op warme dagen aangenaam koel genieten. Aan de achterzijde is een poort die toegang geeft tot de ruime brandgang.

Kenmerken
* Geheel voorzien van kunststof kozijnen en deuren
* 16 zonnepanelen (2013)
* CV-ketel (2023)
* Energielabel B

Interesse? Neem dan contact op met ons kantoor voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtigingsafspraak.

afspraak-icon Bezichtiging aanvragen
bieding-icon Bod plaatsen
Kan ik deze woning betalen?
Wat is mijn woning waard?

Kenmerken

Bouwjaar:
1973
Aantal kamers:
4
Aantal slaapkamers:
3
Woonopp:
87 m2
Perceelopp:
168 m2
Energie Label:
B
Garage:
Geen garage
Inhoud:
352 m3
Isolatie:
Dubbelglas
Verwarming:
CV ketel
Ligging:
Aan rustige weg, In woonwijk
Warm water:
CV ketel

Locatie