1e de Kortestraat 4

Terneuzen

Verkocht

Verkocht
Bekijk meer
Foto's
foto-icon Foto's
plattegrond-icon Plattegronden
brochure-icon Brochure downloaden

Omschrijving

Deze leuke starterswoning ligt in het centrum van Terneuzen. De woning is zowel aan de achterzijde als aan de zij-zijde uitgebouwd. Tevens beschikt de woning over een garage én 10 zonnepanelen. Genoeg redenen om snel een keer een kijkje te komen nemen.

Indeling

Begane grond
Entree via de hal in de zij-aanbouw van de woning. Van hieruit zijn het toilet, de bijkeuken en de woonkamer te bereiken. Het vernieuwde toilet is volledig betegeld en voorzien van fontein. In de berging zijn de aansluitingen voor de wasmachine en droger en hier hangt de cv-combiketel. Tevens is er nog plek voor een extra vriezer en voldoende bergruimte.

Doordat de entree in de zij-aanbouw is gecreëerd, is de woonkamer vergroot. Door de roomdivider is er een ruim zitgedeelte aan de voorzijde en een eetgedeelte aan de achterzijde. Aan de voorzijde zijn de ramen voorzien van rolluiken voor een optimale privacy. De airco zorgt zowel ’s zomers al ’s winters voor een aangenaam binnenklimaat.

In de aanbouw is de open keuken gesitueerd. De keuken is opgesteld in twee rechte wandopstellingen en beschikt o.a. over;
* Inductie kookplaat
* Afzuigkap
* Oven
* Vaatwasser
Vanuit de keuken is de tuin te bereiken. Aansluitend bevindt zich de badkamer met lichtkoepel. De badkamer is volledig betegeld en uitgerust met een wastafel en een douche.

1e Verdieping
Op de eerste verdieping zijn de overloop en drie slaapkamers. De grootste slaapkamer is aan de voorzijde en voorzien van een vaste kastruimte, airco en rolluiken. Alle slaapkamers hebben een laminaat vloer.

Vliering
De vliering is te bereiken via een vlizotrap en geschikt als bergruimte.

Tuin
De woning beschikt over een compacte stadstuin die middels de betegeling makkelijk in onderhoud is. De overkapping is ideaal om buiten te zitten tijdens minder mooie dagen.

Parkeren
Voor openbaar parkeren heb je een vergunning nodig (Zone 3). De kosten hiervoor bedragen ca. EUR 33,- per jaar. Maar met een eigen garage is parkeren hier nooit een probleem. De elektrische deur zorgt voor gemak tijdens het in- en uitrijden.

Algemeen;
– Gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen
– Airco op de begane grond en slaapkamer
– Keuken vernieuwd in 2017
– Douchecabine vernieuwd in 2019
– 10 Zonnepanelen (2017)
– Voor- en achterdeur vernieuwd (2023)
– Keukenraam en kozijn vernieuwd (2023)
– Energielabel C

Enthousiast? Neem dan contact op voor meer informatie!

afspraak-icon Bezichtiging aanvragen
bieding-icon Bod plaatsen
Kan ik deze woning betalen?
Wat is mijn woning waard?

Kenmerken

Bouwjaar:
1930
Aantal kamers:
4
Aantal slaapkamers:
3
Woonopp:
87 m2
Perceelopp:
123 m2
Energie Label:
C
Garage:
Aangebouwd steen
Inhoud:
362 m3
Isolatie:
Muurisolatie, Dubbelglas
Verwarming:
CV ketel
Ligging:
In centrum, In woonwijk
Warm water:
CV ketel

Locatie