De totaaladviseur van Zeeuws-Vlaanderen

Vermeulen makelaars & hypotheekadviseurs

Ons aanbod
Onze diensten
Afspraak maken

Eerst impressie van het nieuwbouwproject Kop van de Noordstraat Terneuzen

Schrijf je nu in voor onze pre-sale!

Binnenkort starten wij met de verkoop van 30 mooie appartementen in het hartje centrum van Terneuzen. Aan de rand van het oude centrum worden deze energiezuinige appartementen binnenkort gebouwd.

Interesse?

Laat hier jouw gegevens achter

  Nieuwbouwproject

  In de omgeving Terneuzen en andere delen van Zeeuws-Vlaanderen ontstaan prachtige nieuwbouwplannen. Ons makelaarshart gaat er sneller van kloppen. We matchen jou als geïnteresseerde graag met een passend project. Daarin bieden we je bovendien volledige begeleiding. Van zoektocht tot financiering. Het kan dankzij ons totaaladvies: makelaardij, hypotheken en verzekeringen.

  Bijzondere projecten

  Onze kennis kan ook ingezet worden voor nieuwbouw of gebouwen die een andere bestemming krijgen. Zogenaamde transformatieprojecten. Bijvoorbeeld een kantoorgebouw dat opnieuw ingericht wordt als wooncomplex voor starters. Zoek je hierin advies? Dan zijn wij de aangewezen partij voor creatieve oplossingen.

  Lees meer

  Nieuw aanbod

  Gratis waardebepaling

  Eerste stap naar verkoop

  Een woning verkopen gaat stapsgewijs. Heb jij verkoopplannen? Dan zit je in de oriënterende fase waarbij je deskundig advies kunt gebruiken. Tijdens een persoonlijk gesprek leggen we je graag onze werkwijze uit. We geven antwoord op belangrijke vragen. En we onderzoeken jouw woning zodat we een nauwkeurig beeld krijgen van de waarde. We werken alles netjes uit in een verkoopadviesdocument. Dat is gratis en ook nog eens geheel vrijblijvend.

  Lees meer

  Reviews

  quote
  Het makelaarskantoor was zeer behulpzaam met alles en legde alles zeer goed uit. Aller vragen zijn kan je ze altijd bellen en ze zijn altijd reuze vriendelijk.
  quote
  Prima contact gehad met de makelaar. Elke dag updates met betrekking tot de verkoop. Foto's, brochure en aanvullende tips. Alles tot in de puntjes geregeld.
  quote
  Een erg goede makelaar, we eerder altijd vriendelijk en eerlijk te woord gestaan. Ze zijn altijd bereid om je vragen te beantwoorden.