De totaaladviseur van Zeeuws-Vlaanderen

Vermeulen makelaars & hypotheekadviseurs

Ons aanbod
Onze diensten
Afspraak maken
Onze vacature(s)

Nieuwbouwproject Kop van Noord in Terneuzen

Start bouw: 2de kwartaal 2023

Aan de rand van het oude centrum worden 30 energiezuinige appartementen gebouwd. Het betreft moderne architectuur, opvallend door strakke lijnen en grote raampartijen. Alle appartementen worden duurzaam opgeleverd en kunnen naar persoonlijke smaak worden afgewerkt.

De eerste appartementen zijn verkocht! Ook interesse in dit nieuwbouwproject? Neem contact met ons op of laat hieronder jouw gegevens achter.

 

 

 

 

 

Interesse?

Laat hier jouw gegevens achter

  Nieuw aanbod

  Gratis waardebepaling

  Eerste stap naar verkoop

  Een woning verkopen gaat stapsgewijs. Heb jij verkoopplannen? Dan zit je in de oriënterende fase waarbij je deskundig advies kunt gebruiken. Tijdens een persoonlijk gesprek leggen we je graag onze werkwijze uit. We geven antwoord op belangrijke vragen. En we onderzoeken jouw woning zodat we een nauwkeurig beeld krijgen van de waarde. We werken alles netjes uit in een verkoopadviesdocument. Dat is gratis en ook nog eens geheel vrijblijvend.

  Lees meer

  Reviews

  quote
  Het makelaarskantoor was zeer behulpzaam met alles en legde alles zeer goed uit. Aller vragen zijn kan je ze altijd bellen en ze zijn altijd reuze vriendelijk.
  quote
  Prima contact gehad met de makelaar. Elke dag updates met betrekking tot de verkoop. Foto's, brochure en aanvullende tips. Alles tot in de puntjes geregeld.
  quote
  Een erg goede makelaar, we eerder altijd vriendelijk en eerlijk te woord gestaan. Ze zijn altijd bereid om je vragen te beantwoorden.