Wat maakt een onafhankelijk adviseur nou écht onafhankelijk?

Wij als onafhankelijk hypotheekadviseur leggen dit begrip graag aan jullie uit. Want wat betekent dit nou eigenlijk?

De grootbanken zoals de ING, de Rabobank en de ABN AMRO zijn de banken die iedereen kent. Als je geld wilt lenen voor een woning, dan hebben mensen vaak het idee dat ze enkel terecht kunnen bij deze grootbanken of zelfs enkel bij hun eigen bank, waar ze ook hun bankzaken regelen. Maar er is zo veel meer keuze!

Heb je namelijk al eens gehoord van Hypotrust, HollandWoont of Lot hypotheken? Dit zijn doorgaans geen namen die je vaak hoort, maar ook dit zijn geldverstrekkers die jou geld kunnen lenen voor de aankoop van een woning. En dat vaak tegen zeer gunstige rentetarieven en interessante voorwaarden.

Wij kijken dus graag nog even verder en duiken vooral graag in de voorwaarden om deze te vergelijken met elkaar. Wij kijken welke geldverstrekker echt het beste bij jou past en wat jij belangrijk vind voor nu en in de toekomst

Uiteraard kunnen wij ook jouw hypotheek onderbrengen bij de ING, de Rabobank of de ABN AMRO mocht dit de beste uitkomst voor jou zijn.

Kortom, een eerlijk en passend advies, wat wil je nog meer? Een zo laag mogelijke maandlast? Ook dat regelen we voor je!

Maak een afspraak met één van onze hypotheekadviseurs Anouk en Annelies.

Hypotheken
15-03-2022