Ron & Marlinda

Vermeulen Makelaars & Hypotheekadviseurs 

Ron en Marlinda woonden in een twee-onder-een-kapwoning in de Terneuzense wijk Othene. “We zeiden wel eens tegen elkaar: ‘Als we ooit nog eens gaan verhuizen, is het naar die ene specifieke woning in Terneuzen.’” Terwijl Ron de kozijnen aan het schilderen was, ontdekte het stel dat exact die woning te koop stond.

“We beseften dat we snel moesten handelen. Er zou veel belangstelling zijn voor deze woning. Daarom wilden we ons tijdens de aankoop laten bijstaan door een aankoopmakelaar.”

Zowel Ron als Marlinda hadden jaren geleden hun eigen woning verkocht via Vermeulen Makelaars. “We waren destijds goed geholpen door makelaar Ingmar Vermeulen en hadden vertrouwen in zijn kennis en kunde. Het contact was dan ook snel gelegd. We wilden graag een bod op deze woning uitbrengen, maar Ingmar hield ons de juiste spiegel voor, waardoor we besloten om ervan af te zien. Zijn advies was echt verhelderend.”

Bod uitbrengen

Ron en Marlinda keken regelmatig op internet naar beschikbare woningen. Ze vonden er twee die hun aandacht trokken en nadat ze beiden hadden bezichtigd, besloten ze op een van de twee een bod uit te brengen.

Spanning

“De aankoop en verkoop van de woningen leverde best spanning op. Er maalden allerlei vragen door ons hoofd: ‘Hoe wordt er naar ons bod gekeken door de verkoper?’ ‘Hoe wordt er door aspirant-kopers naar onze woning gekeken?’ ‘Zou de termijn tussen koop en aankoop mooi in elkaar overlopen?’ ‘Is de aanstaande koper financieel bij machte om de aankoop te doen?’ Dit traject werd voortdurend begeleid door Ingmar. Zijn persoonlijke benadering was erg prettig en we durven zelfs te stellen dat de kosten voor de aankoopmakelaardij zijn terugverdiend door de juiste onderhandeling met de verkopers.”

Hypotheekadvies

“Bij een nieuwe woning hoort ook een nieuwe hypotheek”, vervolgen Ron en Marlinda. “We hadden ons goed laten adviseren door Annelies van Vermeulen Hypotheekadviseurs en daardoor wisten we, nog vóór we een bod uitbrachten, precies wat onze financiële ruimte was.”

Het verraste ons dat wij na de aankoop van onze nieuwe woning geheel vrijblijvend werden benaderd door Anouk. Zij bood aan om onze verzekeringen tegen het licht te houden. In het verleden hadden we al onze verzekeringen ondergebracht bij een grote verzekeringsmaatschappij en daardoor profiteerden we naast een collectiviteitskorting ook van een pakketkorting. Eigenlijk waren we ervan overtuigd dat we onder dezelfde verzekeringsvoorwaarden geen voordeligere verzekeringsmaatschappij konden treffen. Na het afgeven van onze polissen, kwam Anouk toch met een aanbod, waardoor we maandelijks konden besparen op onze verzekeringspremies tegen dezelfde voorwaarden.

Totaaladvies

“De service van Vermeulen Makelaars en Hypotheekadviseurs is echt een Totaalpakket”, vindt het tevreden echtpaar. “Door de persoonlijke benadering van zowel Ingmar, Annelies als Anouk, merk je dat de klant voorop staat. We zijn niet van plan om nog een keer te verhuizen, maar mocht het er toch van komen, nemen we zonder twijfel contact op met Vermeulen Makelaars en Hypotheekadviseurs. Zij geven echt een totaaladvies. Wij zouden het iedere aspirant-koper of verkoper aanraden.”

Ga naar vermeulen-makelaars.nl of neem contact op via 0115 – 694 090

Hypotheken
02-02-2022