Zaamslag heeft het allemaal

Wil jij graag liever op een dorp wonen, maar toch alle voorzieningen op loopafstand zoals in een stad? Zaamslag heeft het allemaal. Zaamslag is een fantastische plek voor alle leeftijden. Voor kinderen is er genoeg te beleven. Er is een basisschool, een kinderopvang, sportgelegenheden en er worden ook diverse activiteiten georganiseerd.  Ook voor senioren is Zaamslag een fantastische plek. Je woont hier rustig en alle voorzieningen zoals een bakker, slager, supermarkt en apotheek zijn op loop afstand bereikbaar.

Een woning kopen in Zaamslag

Zaamslag biedt voor elk budget en elke doelgroep een woning of appartement. Of je nu een nieuwbouw woning zoekt of een karakteristieke woning Zaamslag heeft het allemaal. Omdat Zaamslag dichtbij Terneuzen ligt, merken we dat Zaamslag gezien het te kort in aanbod op de woningmarkt ook zeker aantrekt bij mensen die uit Terneuzen komen om hun zoekgebied groter te maken.

Ondernemen

Zaamslag is een actief dorp zowel in het organiseren van evenementen en activiteiten als in ondernemen van bedrijven. Het dorp ligt centraal dus een ideale ligging ten opzichte van andere plaatsen.

Ik zou zeggen. Waar wacht je nog op en laat je verrassen door het gezellige dorp Zaamslag.

Makelaardij
24-06-2021