Wonen in Sluiskil

Mevr. Van Puyvelde, komt oorspronkelijk uit Terneuzen, maar woont ondertussen al ruim 40 jaar in Sluiskil. Na het zien van het project Villa Antonius via de project website was zij direct verkocht. Als één van de eerste wist zij een appartement in het nieuwbouwproject te bemachtigen.

 

Een appartement als uitkomst

“Mijn fysiek is niet meer zo denderend, hierdoor kan ik niet alles meer doen. Je moet echt gaan opletten hoe je het werk verdeeld, in een appartement zoals Villa Antonius kan ik dat heel goed doen.”

“Het grootste struikelblok is momenteel mijn tuin, deze is erg groot en daardoor moeilijk bij te houden. Wanneer je net één gedeelte klaar hebt, kijk je op en staat er in de verte terug onkruid. Je blijft er gewoon constant mee bezig en fysiek is dit voor mij niet meer mogelijk. Versta mij niet verkeerd, ik heb altijd graag een tuin gehad, maar ik kan het nu niet meer bijhouden. Dat moet ik dan ook gewoon accepteren en dat doe ik ook!”

 

Villa Antonius is uniek in zijn soort

“Ik ben het project tegen gekomen op het internet, via de project website heb ik toen een kijkje genomen. Ik dacht gelijk: ‘dit is een kans die maar één keer voorbij komt’. Appartementen worden hier in de omstreek nauwelijks gebouwd en ik zag het echt niet zitten om naar Terneuzen terug te gaan.”

“Ik heb dezelfde dag gereageerd via de mail en de volgende dag het kantoor gebeld. Ik had er enorm veel zin in en dat blijft want ik was gewoon nummer 1. Ik heb gekozen voor het penthouse omdat deze de meeste ruimte had. Ik wou namelijk wel inleveren op mijn tuin, maar niet op mijn woongemak.”

“Als je rondkijkt hier in Sluiskil dan zie je het direct, er is gewoon niets vergelijkbaar met Villa Antonius. Een mooi appartement zoals deze kom je vaak tegen in Terneuzen, ik vond ook dat het ontwerp iets weg had van de Cavalier in Terneuzen, maar dit in Sluiskil dat is gewoon uniek. Het proces was ook erg leuk. Ik heb bijna alles nieuw gekocht. Nou ja, dat is niet waar. Mijn bank en tafel gaan wel mee naar het appartement. Maar voor de rest zal alles nieuw worden.”

 

Gemak door het totaaladvies van Vermeulen

“Het contact met Vermeulen heb ik heel erg positief ervaren. Als je met Ingmar praat is het net alsof je elkaar al jaren kent. De dames op kantoor zijn ook erg aardig en goed opgeleid. Er was ook echt een klik met iedereen, dat vind ik wel belangrijk, anders verloopt het allemaal erg stroef. Daarnaast was het ook een voordeel dat ze alles bij elkaar hebben. De aankoop, verkoop en bankzaken verlopen allemaal via één kantoor. Mijn huis is zelfs binnen twee weken verkocht via Vermeulen, in totaal zijn er maar liefst 18 mensen op af gekomen.”

Bekijk alle video op ons youtube kanaal 

Makelaardij
21-06-2022