Verhuizen naar Sluiskil?

Dhr. en mevr. de Bruyn waren al een tijdje op zoek naar een nieuwe woning, een eigen appartement. Ze waren al gaan kijken naar bestaande appartementen in Terneuzen en hadden al geïnformeerd voor een nieuwbouwproject in Sas van Gent, dat uiteindelijk niet doorging. Ze waren dan ook heel blij dat ze de mogelijkheid kregen om een appartement te kopen in het Villa Antonius project in Sluiskil.

De zoektocht naar een nieuwe woning

“We kwamen dit project tegen in het reclameblad, toevallig een week nadat we te horen kregen dat het nieuwbouwappartement in Sas van Gent niet doorging. De 3D afbeelding van het gebouw sprak ons erg aan” vertelt mevr. de Bruyn. “Uiteindelijk moest ik haar overhalen om te gaan kijken, zij was nog aan het twijfelen” vult dhr. de Bruyn aan.

De grootste reden voor de verhuis naar een appartement was de grote tuin bij de huidige woning, deze is bijna 500m² groot. De tuin was voorheen al heringericht om het onderhoud makkelijker te maken, “Maar je moet toch telkens nog onkruid verwijderen of bijvoorbeeld de kozijnen van de woning oliën. Je moet dan elke keer toch iemand gaan zoeken die dat voor je wilt doen. Dus onderhoud was de grootste reden om naar een appartement te verhuizen”.

Alles bij één adres geregeld

“We hebben als eerste gebeld naar Vermeulen. We zijn toen langs geweest op het kantoor, daar hebben we dan een praatje gemaakt met Ingmar. Beter kun je niet treffen, ik was direct vertrokken maar zij moest nog even nadenken.” vertelt dhr. de Bruyn. Ingmar heeft daarna het huis van dhr. en mevr. de Bruyn bezocht voor een taxatie. “Het was ook enorm fijn dat alle zaken zoals de aankoop van het nieuwe huis, verkoop van het oude en de bankzaken allemaal bij één kantoor geregeld werd. Ook over Anouk van de financiële afdeling die onze bankzaken geregeld heeft zijn wij super tevreden. Het moet natuurlijk ook klikken bij zo’n dingen… maar dat was zeker het geval.”

Mevr. de Bruyn: “Het huis was binnen één week verkocht, uiteindelijk ging het met deze mensen niet door omdat ze de financiering niet rond kregen. Hierna is het terug op de markt gekomen en weer binnen één week verkocht. Dat gaf natuurlijk wel een gerust gevoel. Ik wou graag een nieuw appartement kopen maar de onzekerheid rondom de verkoop en alles dat erbij komt kijken, dan vond ik erg lastig.” “We zijn al 57 jaar getrouwd en daar heeft ze al die 57 jaar al last van.” zegt dhr. de Bruyn.

Kiezen voor Sluiskil

“Om eerlijk te zijn hadden we alle zaken al geregeld voordat we hier in het dorp zijn gaan kijken. We moesten toch eens gaan kijken waar het nu eigenlijk komt te staan. We zijn natuurlijk wel al een keer door Sluiskil gereden of hier eens langs geweest op bezoek bij mensen, maar nog nooit de omgeving echt verkent. Dat hebben we de laatste weken dan ook gedaan. Ik wist bijvoorbeeld wel dat de supermarkt vlakbij was, maar had geen idee dat het zo dicht bij was, het is letterlijk de straat oversteken. Maar als we nog ouder worden is dat natuurlijk wel heel makkelijk.”

Wil jij ook wonen in Sluiskil?

Er is nog één appartement in dit nieuwbouwcomplex beschikbaar, namelijk appartement C op de begane grond. Bekijk de project pagina voor meer informatie.

Zie hieronder de video van meneer en mevrouw de Bruyn. Wilt u alle video’s bekijken klik dan hier.

Makelaardij
13-06-2022